Hochiki Türkiye 14HAZ
Hochiki Türkiye

Hochiki yangın alarm sistemleri ,intellegent adresli yangın algılama sistemleri dahilinde konvansiyonel yangın idrak etme sistemleri, marine yangın idrak etme sistemleri ve daha bir çok alanda kullanılabilen ürünler üretilmektedir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Hochiki yangın idrak etme sistemleri kapsamında üretilen ürünler AR-GE ve kontrol aşamalarından geçerek müşterilere sunulur. Bunun haricinde yangın algılama ve suç duyurusu sistemleri, hemşire çağrı sistemleri, kamera güvenlik sistemleri, kablosuz FIREwave yangın sistemleri, SIL2 onaylı ürünler, Firelink hava örneklemeli sistemler, Exproof ve özgüvenlikli ürünlerin üretimi de mevcut.

Hochiki yangın sistemleri ile ASPEK güvencesinde aramış olduğunız tüm yangın uyarı ve koruma ürünlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Analog adresli yangın panellerinden, dedektör, soket ve sirenlere kadar geniş ürün yelpazesine göz gezdirebilirsiniz.

Hochiki yangın idrak etme ürünleri geniş bir yelpazede sizlere hizmet veriyor. İhbar butonu, modüller ve çok yönlü teknolojik aksesuarlar koruma ve güvenlik sistemlerinize eklendikten sonra sizleri güçlü bir koruma altına alıyor. Yangın paneli ürünlerimizde adresli seçenekler, 4 loop seçeneğine kadar ulaşan bir kapasiteyle piyasaya sürülmüştür. Duman dedektörleri ve eklenebilir özellikler ürünleri zenginleştiriyor. Teknolojik yaklaşımı ve klasik ürün yelpazesi de bir arada bulunuyor.
Hochiki adresli ürünler ve hava şartlarına dayanıklı ürünler maksimum dikkati çeken kategorilerden birkaçı. Yangın önlemleri kategorisinde yer alan acil vaziyet sirenlerinde sizlere uygun hem flaşör taşıyan hem de flaşörsüz olmak üzere 52 farklı tona haiz ek olarak Weatherproof ve Exproof çeşitleri mevcut. İlave röle ile Hochiki yangın paneli ve sistem kapasitesi genişletilebiliyor. Hochiki sizin için kaliteli ve teknolojik çözümler üretirken bir taraftan da tasarımlarında son aşama güzel duyu ve hatta şık hatlara sahip teknolojik ürünler ortaya koymaya özen gösteriyor.Hochiki Türkiye

Şimdi Hochiki yangın önlemlerini deneyerek satın alan memnuniyetinin kaynağı olan yılların tecrübesini taşıyan üstün ürün ve hizmet anlayışını siz de deneyimleyin. Kurulumdaki kolaylıklardan yeni nesil ürünlere kadar Hochiki sizi Hochiki Türkiye etkileyecek bir çok yönle rağmenıza çıkıyor.

Teklif Al

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile irtibat sağlayabilirsiniz.