Analog Hemşire Çağrı Sistemleri 14HAZ
Analog Hemşire Çağrı Sistemleri

Analog Hemşire Çağrı Sistemleri (Stage)
Analog yapıdaki sistem, görevli uyarı konsolu (Dot matrix led tabanlı), görevli çağrı raporlama,  uyarı yazılımı, oda kontrol ünitesi, lamba kontrol ünitesi (opsiyonel), yatak başı çağrı reset, hasta el seti ve WC ipli acil durum çağrı butonu ve kapı üzeri uyarı lambasından oluşur.

Sistemin kurulu olduğu herhangi bir noktadan yapılan çağrılar hem görevli çağrı konsolunda hem de eş zamanlı olarak simülatör yazılımının yüklü olduğu bilgisayarda sesli ve görsel olarak gösterilir.

Gerçekleşen olayların kayıtları PC yazılımı üzerinde saklanır, istenildiği takdirde bunlar raporlanabilir.

Görevli ilgili yere gelir, çağrı reset tuşuna basarak olaya müdahale ettiğini gösterir. Bu arada çağrı durumunda koridor lambası kırmızı renk, görevlinin müdahale süresince yeşil renk yanmaktadır.

Olaya müdahale edildiğinde farklı bir acil durum söz konusu olur. Çağrı tuşu kullanılarak sistem acil çağrı moduna (Mavi kod) geçirilebilir. Bu durumda koridor lambası mavi renk, görevli paneli ve simülatör programı ise acil modda uyarı verecektir.

Sisteme bağlı çalışan simülatör yazılımı, network üzerinde çalışabilmektedir. Birden fazla servisin bulunduğu senaryolarda gece servisi uygulaması ile ilgili serviste görevlilerin bulunmadığı durumlarda farklı uyarı panellerinin çağrılarını tek bir merkezden izleme olanağı mevcuttur.
 
Oda Kontrol Ünitesi
Hemşire konsolu ve odalardaki çağrı butonlarının birbirleri ile haberleşmesini sağlayan ekipmandır.

  • Oda kontrol ünitesi sıva üstü montaja uygundur.
  • Standart olarak 4 adet yatak, 1 WC ve 1 banyoyu desteklemektedir.
  • Dışarıdan besleme yapılmaksızın çalışmaya devam edebilir.

Lamba Kontrol Ünitesi
Lamba kontrolü yapılacak durumunda sisteme eklenmesi gerekilen modüldür.  4 yataklı hasta odası için bir adet modül yeterlidir.
 
Hemşire Çağrı Paneli
Yapılan çağrıları ve çağrının yapıldığı bölgeyi bildirmek amacı ile kullanılır. Kendi başına çalışabildiği gibi bilgisayar vasıtasıyla da çalışabilir. Mod ayarı mevcuttur.

  • 4 dijit saat ve sıcaklık göstergesi vardır.
  • 4 dijit son çağrı için ana gösterge olarak kullanılır.
  • 4 dijit x 4 satır daha önceden gelen çağrıları göstermek için kullanılır.
  • Acil ve hemşire odada durumları LED’ler ile gösterilir.
  • Olaylar buzzer ile olay tipine göre sesli olarak bildirilir.
  • 99 oda bağlantı kapasitelidir.

 Analog Yatak Başı Ünitesi
Hasta yatak başı konsoluna monte edilerek, hemşireye çağrı iletme ve çağrı sonlandırma işlemleri gerçekleştirilir. Bu ürün aynı zamanda el setinin bağlandığı ünitedir.

  • RJ45 soket ile kolay montaj sağlar.
  • ABS hammadde kullanılmıştır.
  • Acil çağrı ve reset düğmeleri kolay görülmesi için sürekli ledler tarafından aydınlatılmaktadır.

Analog WC Çağrı Ünitesi
Hasta odalarında bulunan WC veya banyolarda kullanılmaktadır. Hasta acil bir durumda ürünün altında bulunan ipi çekerek acil çağrı verir. Hemşire konsolunda WC acil çağrı olarak görünür.

Analog Kapı Üstü Koridor Lambası
Koridordaki oda kapısı üzerinde konumlanarak, yarım daire şeklindeki formu ve kırmızı, yeşil, mavi olmak üzere üç farklı uyarı rengi sayesinde oda içindeki acil durumların kolayca fark edilmesini sağlar.

Analog Hasta El Seti
Acil bir durumda hastanın durumunun hastane personeline hızlı bir şekilde bildirmesini sağlar.
Ürün yatak başı ünitesine bağlı olarak çalışır. Üzerinde bulunan ve kolay anlaşılan yardımcı görseller hastayı ihtiyacına göre yönlendirir.

Teklif Al

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile irtibat sağlayabilirsiniz.