IP Hemşire Çağrı Sistemleri 14HAZ
IP Hemşire Çağrı Sistemleri

IP Hemşire Çağrı Sistemleri (Comfort)
Hemşire Çağrı Sistemi ürün ailesinin sesli iletişim platformu alt yapısını sağlayan ürün grubudur. Misafirlerinize daha üst düzey bir hizmet ve rahatlık yaşatmanıza olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Versatile ailesi ile tam entegre olarak çalışabildiği gibi sadece Comfort serisi olarak da uygulanmaktadır.

  • Comfort Serisi ile hasta çağrı yaptığında direk görevli ile konuşma imkanı sağlar.
  • Çağrı sunucu, hasta ve görevli arasında yapılan tüm sesli görüşmeleri kayıt altına alır ve istenildiği zaman bu kayıtlara geri dönülerek gerekli incelemeler yapılabilir, raporlar alınabilir.
  • Comfort Serisi ile misafirleriniz yatağından harici telefon görüşmelerini yapabilir. Bu görüşmeler hasta hesabına otomatik olarak kaydedilebilir.
  • Misafirleriniz odalarında bulunan televizyonu Comfort serisi el seti ile kontrol edebilir.
  • Oda aydınlatmasını ya da okuma lambasını açıp kapatabilir. Ayrıca el seti üzerindeki entegre minik el feneri ihtiyaç hissedilen her an kullanılabilir.

IP Voice El Seti
Hasta çağrısı, ses kaydı, entegre el feneri, okuma ve oda lambası kontrolü, televizyon kontrolü, sesli hemşire çağrısı ve dahili harici telefon görüşmesi gibi olanaklar sağlar.

Sesli iletişim özelliği sayesinde, odaya müdahale etmeden önce de durum kontrolü yapılabilir veya hastanın durumu öğrenilebilir. Bu özellik size zaman kazandırır, hastanın sürekli yanında olmanızı sağlar ve hastanın kontrolünü daha konforlu bir şekilde yapmanıza olanak tanır.

Kullanıcı ara yüzü panik halinde bile basit ve kullanımı kolaydır. Sadece bir tuşa basarak acil durum sinyali verilebilir. Düğme arkası aydınlatmalar sayesinde ürün, gündüz veya gece fark etmeden kolaylıkla kullanılabilir.

Teklif Al

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile irtibat sağlayabilirsiniz.